KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ ÜYELERİYLE KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve Yönetimi üyeleriyle birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Turuncu Cafe'de gerçekleşen programa; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hüseyin Güler ve çok sayıda üye yer aldı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir tüm yerel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını belirtti. 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın ise Kartal'da görev yapan tüm basın mensuplarının önemine değinerek Kartal'da güzel işlere imza atmak için gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''DUYGULAR VE RENKLER'' RESİM SERGİSİ AÇILDI
PENDİK’İN KUŞLARI FOTOĞRAF KARELERİNDE
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU