KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri kahvaltı programında bir araya gelerek yerel basının sorunları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Bayram Demirkol Parkında gerçekleşen kahvaltı programında genel ve yerel yönetimlerle ilgili sorunlar ele alınırken Başkan Selim Akdoğan yerel basın mensuplarının yerel basının halkla kurumlar arasında köprü görevi gördüğünü belirterek basın mensuplarının küçümsenmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.Toplantıda yerel basın mensuplarının mevcut soruları da masaya yatırılırken çözüm noktasında yeni kararlar alındı.

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan pandemi nedeniyle yerel basın mensuplarının ekonomik anlamda zorluklarla karşılaştığını ifade ederek; tüm zorluklara karşın  halkla ilgili halkın yararına olan habercilik anlayışı ile çalışmaya devem edileceğini söyledi.

Akdoğan yerel basın mensuplarının yerel yönetimlerle uyum içinde çalışması gerektiğine vurgu yaparak ,dördüncü kuvvet olarak görülen Gazetecilik mesleğinin son günlerde yerel yönetimler tarafından değer biçildiğini bu tür baskı ve karalama çalışmalarına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK SAHİL BULVARI'NDA YAYA YOLU İHLALLERİNE GEÇİT YOK:15 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
KARTAL'DA HAFTA SONU TİYATRO KEYFİ
SİVAS'TA KENEDEN BİR KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''DUYGULAR VE RENKLER'' RESİM SERGİSİ AÇILDI
PENDİK’İN KUŞLARI FOTOĞRAF KARELERİNDE
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU