KARTAL GENÇLİK SENFONİ ORKESTRASI AÇILIŞ KONSERİNE HAZIRLANIYOR

Açıldığı günden bu yana ulusal ve uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin, bünyesine yeni kazandırdığı Gençlik Senfoni Orkestrası, ilk konserini vermeye hazırlanıyor.

 

 

Ünlü keman virtüözü, besteci ve akademisyen Cihat Aşkın’ın müzik direktörlüğünü yaptığı Gençlik Senfoni Orkestrası, ilk konserini 20 Aralık Cuma günü saat 20.00’da, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde veriyor.

 

Hakan Şensoy’un şefliğinde solistler; Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Piyanist Cana Gürmen ve keman virtüözü Cihat Aşkın’ın yer alacağı konserde Nevit Kodallı, Mozart ve Vivaldi’nin eserleri, dinleyenleri büyülü bir klasik müzik yolculuğuna çıkaracak. Konserde ayrıca; Sanat Akademisi öğrencileri, öğrenci korosu ve uluslararası ödüllü perküsyon grubu da yeteneklerini sergileyecek.

 

Sanatın ışığında artı değer kazanacak bir Kartal için Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin çalışmalarının oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni kurulan Gençlik Senfoni Orkestrası’nın açılış konserine tüm komşuları davet etti.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ VE MÜZİKLİ SÜRPRİZ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR SEZONU BANDIRMASPOR'A 2-1 YENİLEREK 16. SIRADA TAMAMLADI
GAZETECİ SAKİ AKYÜZ'ÜN OĞLU TAHA AKYÜZ ELİF TÜZEK İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN ''BİR TON BAKLAVA DAĞITILDI'' İDDİALARINA AÇIKLAMA
YEMEN'DE EMEK VE DİRENİŞ;''YAHYA MUHAMED EL-TABİB İLE SAVAŞIN GÖLGESİNDE SENDİKAL MÜCADELE''
"KALPTEN KADRAJA FOTOĞRAF SERGİSİ" ANNELER GÜNÜ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU
EL EMEĞİ ÇARŞISI ANNELER GÜNÜ’NDE AÇILDI
MATTİA MANGUZZİ SPOR KOMPLEKSİ PENDİK'TE HİZMETE AÇILDI
AKTİF YAŞ AL PROJESİ İLE MAYIS AYI DOLU DOLU GEÇECEK