KARTAL GENÇLİK SENFONİ ORKESTRASI'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Kartal Belediyesi bünyesinde uluslararası başarılara imza atan Sanat Akademisi Geçlik Senfoni Orkestrası Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde izleyicilerin ayakta kaldığı konser sık sık ayakta alkışlanarak büyük takdir topladı.

Konserde Nevit Kodallı, Mozart ve Vivaldi’nin eserlerini seslendiren Kartal Akademisi Gençlik Senfoni Orkestrası tüm izleyicileri büyüledi.

Hakan Şensoy’un şefliğinde ; Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Piyanist Cana Gürmen ve keman virtüözü Cihat Aşkın’ın yoğun çabalarıyla izleyicilerin karşına çıkan  Gençlik Senfoni orkestrası ilk konserinde izleyicileri büyülerken sık sık alkış tufanına tutuldu.İzleyiciler salonda yer bulamazken bir çok vatandaş konseri yerde oturarak izlemek zorunda kaldı. 

 Mozart ve Vivaldi'nin eserleriyle birlikte yerel müzikleri başarıyla seslendiren Gençlik Senfoni Orkestrası büyük beğeni topladı. Konser devam ederken sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel orkestrayı yöneterek alkış aldı. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel gecede kısa bir konuşma yaparak Kartal Gençlik Orkestrasının 2017 yılında kurulduğunu belirterek Kartal Gençlik Senfoni Orkestrasının uluslararası düzeyde başarılara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Başkan Gökhan Yüksel konser sonrası organizasyonun mimarları olan Hakan Şensoy,Cana Gürmen ve Cihat Aşkın'a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

ŞANLIURFA'DA İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
20 KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ MÜRTED HAVA ÜSSÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLANIYOR
İSTANBUL'DA MİDYE VE KUMPİRDEN ZEHİRLENME: ANNE DE HAYATINI KAYBETTİ
ÖSYM SINAV TAKVİMİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ARA TATİL ETKİNLİKLERİNDE YÜZLERCE ÇOCUK BİR ARAYA GELDİ
MSB'DEN AÇIKLAMA:C-130 UÇAKLARININ KULLANIMI DURDURULDU