KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 5 Aralık Kadınların seçme ve seçilme hakkkının tanınması nedeniyle Kartal Belediyesi işbirliği ile kadına yönelik öykü yarışması düzenledi.

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişi Programı Gerçekleştirildi.

Programa Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İstanbul Ticaret Odası Proje Hamisi Sultan Selim Şimşek,  Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Semih Sinan, İstanbul Ticaret Odası Proje Hamisi Sultan Selim Şimşek ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Serkan GÜR’ün yaptığı konuşmalar ile devam etti.

Okulun öğrencilerinin hazırladığı sinevizyon ve skeçler ile davam eden program son olarak Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği Kadın Öyküleri Yazma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerin takdim edilmesi ile son buldu.

Program bittikten sonra yeni yapılan Okul Kütüphanesi, Radyo Televizyon Alanı Kısa Film Atölyesi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Döner Sermaye Atölyelerinin açılışı protokol tarafından yapıldı.

ÇEŞMEDE'Kİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
SAHTE DİPLOMA SORUŞTURMASININ İDDİANAMESİ HAZIRLANDI: İMAMOĞLU'NA 8 YIL 9 AY HAPİS CEZASI İSTENİYOR
CHP PENDİK MADIMAK KATLİAMI'NDA YAŞAMINI YİTİRENLERİ ANDI;''MÜCADELEMİZ SÜRECEK''
PENDİK YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SEFERİHSAR'DAKİ ORMAN YANGININA ACİL DESTEK
YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR
İZMİR'İN ÇEŞME VE ÖDEMİŞ İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR
EMEKLİ VE MEMUR ZAMMI BELLİ OLDU
ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU
TEMMUZ AYI KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU