KARTAL KENT KONSEYİ BASIN İLETİŞİM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kartal Kent Konseyi Basın İletişim Komisyonu ilk toplantısını Kartal Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

 

Kartal Kent Konseyi Basın İletişim Komisyonu Kartal Kent Konseyi toplantı salonunda bir araya gelerek kent için yapılacak projelerle birlikte, yerel basının yeni çıkan yasalarla ilgili genel bir eğitim alınmasına ilişkin proje bazlı öneriler ele alınarak değerlendirmeye sunuldu. 

Kartal Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Selim Akdoğan, Kartal Kent Konseyi Genel Sekreteri Engin İnan’ının katılımıyla Basın İletişim Komisyonu Başkanı Yüksel Fırat’ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Gazeteci Hatice Odabaş, Nuray Yılmaz, Yüksel Fırat, Yalçın Bel, Murat Karaca toplantıda hazır bulunurken gazeteci Ömür Hanzey mazeretinden dolayı toplantıda bulunamadı. İlk toplantıda  komisyonun işlevi ve çalışma esasları ele alınırken; Basın ve iletişim alanında yerel basının güçlendirilerek, Kartal ve Kartal halkı için neler yapılabileceğine ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı. Bir sonraki toplantıda somut kararlar alınması konusu değerlendirmeye alınarak   toplantı, tamamlandı.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ