KARTAL KENT KONSEYİ BASIN İLETİŞİM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kartal Kent Konseyi Basın İletişim Komisyonu ilk toplantısını Kartal Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

 

Kartal Kent Konseyi Basın İletişim Komisyonu Kartal Kent Konseyi toplantı salonunda bir araya gelerek kent için yapılacak projelerle birlikte, yerel basının yeni çıkan yasalarla ilgili genel bir eğitim alınmasına ilişkin proje bazlı öneriler ele alınarak değerlendirmeye sunuldu. 

Kartal Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Selim Akdoğan, Kartal Kent Konseyi Genel Sekreteri Engin İnan’ının katılımıyla Basın İletişim Komisyonu Başkanı Yüksel Fırat’ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Gazeteci Hatice Odabaş, Nuray Yılmaz, Yüksel Fırat, Yalçın Bel, Murat Karaca toplantıda hazır bulunurken gazeteci Ömür Hanzey mazeretinden dolayı toplantıda bulunamadı. İlk toplantıda  komisyonun işlevi ve çalışma esasları ele alınırken; Basın ve iletişim alanında yerel basının güçlendirilerek, Kartal ve Kartal halkı için neler yapılabileceğine ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı. Bir sonraki toplantıda somut kararlar alınması konusu değerlendirmeye alınarak   toplantı, tamamlandı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ