KARTAL MEYDANI'NDA 19 MAYIS COŞKUSU ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

​19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kartal'da düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

 Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Kartal Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle başladı. Milli Mücadele’nin 107. yıl dönümünde Kartallılar, Ata’sının huzurunda tek yürek oldu.

​Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de hazır bulunduğu törene; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma seremonisi gerçekleştirildi.
​Sırasıyla anıta çelenk bırakan siyasi parti temsilcileri ve kurumlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına olan bağlılıklarını yinelediler.


​Çelenk sunumunun ardından tören alanı, vatan savunmasında canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı sonrasında  okunan İstiklal Marşı sonrasında son buldu.

TUZLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 19 MAYIS TÖRENİNE TAM KADRO KATILIM
KARTAL MEYDANI'NDA 19 MAYIS COŞKUSU ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
19 MAYIS COŞKUSU PENDİK'TE ÇELİK KONSERİ İLE TAÇLANACAK
ÜMRANİYE’DE ENGELSİZ GELECEĞİN TEMELİ ATILDI
BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NE RÜŞVET OPERASYONU: 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 19 MAYIS MESAJI
KARTAL'DA KADINLARIN GÜVENLİ GELECEĞİ ÖZ SAVUNMA ATÖLYELERİ İLE ŞEKİLLENİYOR
KARTALLI GENÇ YETENEKLER MAKİNE HANGAR'DA SERTİFİKALARINI ALDI
BİLİM VE TEKNOLOJİ MERAKLILARI ÜMRANİYE’DE BULUŞTU