KARTAL MEYDANI'NDA 19 MAYIS COŞKUSU ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

​19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kartal'da düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

 Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Kartal Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle başladı. Milli Mücadele’nin 107. yıl dönümünde Kartallılar, Ata’sının huzurunda tek yürek oldu.

​Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de hazır bulunduğu törene; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma seremonisi gerçekleştirildi.
​Sırasıyla anıta çelenk bırakan siyasi parti temsilcileri ve kurumlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına olan bağlılıklarını yinelediler.


​Çelenk sunumunun ardından tören alanı, vatan savunmasında canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı sonrasında  okunan İstiklal Marşı sonrasında son buldu.

TEKSTİLDE 40 YILIN EN AĞIR DARBESİ:377 BİN İŞSİZ 10 BİN KAPANAN ŞİRKET!
MSB YILIN İKİNCİ YARISI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN ANNELER DE ÜRETTİ
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TAHLİYE EDİLDİ
ANKARA'DAKİ TARİHİ NATO ZİRVESİ:50 MİLYON DOLARLIK DEV ANLAŞMA VE BAĞLILIK MESAJI
SREBRENİTSA’NIN ACISI BELGESELLE BİR KEZ DAHA HAFIZALARA KAZINDI
KARTAL'DA VAHŞET! GECEKONDUDA ÖLDÜRÜLEN TEKSTİL İŞÇİSİNİN KATİLİ İŞ ARKADAŞI ÇIKTI
TUZLA'DA YEREL EŞİTLİK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDI
CHP'DE KURULTAY ÇIKMAZI:ÖZGÜR ÖZEL CEPHESİNDEN KAYYIM VE PARTİ HAMLESİ
PENDİK'TE 7 YILDA 91 KİLOMETRE YAĞMUR SUYU KANALI KAZANDIRILDI