KARTAL MEYDANI'NDA 19 MAYIS COŞKUSU ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

​19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kartal'da düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

 Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Kartal Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle başladı. Milli Mücadele’nin 107. yıl dönümünde Kartallılar, Ata’sının huzurunda tek yürek oldu.

​Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de hazır bulunduğu törene; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma seremonisi gerçekleştirildi.
​Sırasıyla anıta çelenk bırakan siyasi parti temsilcileri ve kurumlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına olan bağlılıklarını yinelediler.


​Çelenk sunumunun ardından tören alanı, vatan savunmasında canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı sonrasında  okunan İstiklal Marşı sonrasında son buldu.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI
AÇIK HAVA TİYATROLARI ''GAZZE AĞIDI'' İLE SONA ERDİ