KARTAL- PENDİK- TUZLA ARASI BAĞLANTI YOL ÇALIŞMASI 5. ETABA GEÇTİ

Pendik Belediyesi ekipleri tüm etapları bittiğinde sürücülere hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacak Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasında 5. etaba geçerken yakın zamanda da Aydos Orman Caddesi’ni bu yola bağlayacak.

Tamamen Pendik Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 9 Etaplık 15,8 km’lik Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasında şimdiye kadar Velibaba 1 ve Ahmet Yesevi 9. Etapları tamamlandı.

Yayalar 2. Etap ile Güllübağlar 3. Etap’ta ve Ramazanoğlu Mahallesi 4. Etap’ta ise imalat çalışmaları devam ediyor. Öte yandan ekipler yine Ramazanoğlu Mahallesi içinde kalan 5. etapta da yol açma çalışmasına başladı. Söz konusu bu4etap tamamlandığından Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasının yarısı bitmiş olacak.

Aydos Orman Caddesi’ne de bağlantı yapılacak

Pendik Belediyesi geçtiğimiz aylarda Aydos Orman Caddesi’ni tamamlayarak hizmete sunmuş, yolun dar olması sebebiyle bölgede artan trafik kazalarının önüne geçmişti. Şimdi ise belediye ekipleri Orman Caddesi’ni Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu’na bağlayacak olan Orman Yolu 2. Etap’a başlayacak. Yeni yapılacak yol, Aydos Caddesi ile Dağçileği Sokak arasında yapılacak.

12 Mahalleyi birbirine bağlayacak

Şu ana kadar toplamda 3.200 metrelik bölümü tamamlanan “Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu” hizmete girdiğinde Velibaba’dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi’ne gidebilecek. Yol, sırasıyla Velibaba, Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe, Şeyhli, Güllübağlar, Ramazanoğlu, Sanayi, Kavakpınar, Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayacak.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU