KARTAL RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR

Ramazan Ayı’nın sonlarına doğru yaklaşırken Kartal Belediyesi’nin vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda Ramazan Bayramı’nı kutlamaları için gerçekleştirdiği hazırlıklar da başladı.

 

Kartal Belediyesi Temizlik ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Sosyal Yardım Hizmetleri ekipleri, başta ibadethaneler olmak üzere pek çok farklı noktada temizlik çalışmalarını başlattı.

Kartal’da Ramazan ayı nedeniyle halkın güvenli ve temiz bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi için başlatılan temizlik seferberliği kapsamında 79 cami ve 3 cem evinin temizliği bayram öncesinde yeniden yapıldı. Temizlenmesi gereken alanlar ekipler tarafından kontrol edilirken; vatandaşlardan ve görevlilerden gelen talepleri de değerlendiren ekipler, camilerin ve cem evlerinin iç bölümlerini de köşe bucak temizledi. Halılar makinalarla yıkanarak kurutuldu.

İbadethanelerin içi dışında çevresinde de çalışmaları yürüten ekipler, hem ot temizliği hem de yıkama gibi işlemleri de gerçekleştirdi. Koruyucu kıyafetler giyen ekipler, ot biçme ve temizlik işlemleriyle çevre temizliği yaparken, camilerin avluları da basınçlı su kullanılarak yıkandı. Bayrama hazırlık kapsamında çalışmalar devam ederken, genel temizlik çalışmaları da ilçe genelinde titizlikle devam ettiriliyor.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ