KARTAL ULUSLARARASI BİR ETKİNLİĞE DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Kartal’da kültürel ve sanatsal çalışmaları daha da güçlendirmek hedefi ile büyük atılımlara imza atan Kartal Belediyesi, yaz döneminde geniş kapsamlı bir kültür sanat organizasyonunu İstanbullular ile buluşturmak için hazırlıklarına başladı.

 

Kültür ve sanatın yarattığı bilinç ve duyarlılığın önemini kavramış bir anlayışla çalışmalarına aralıksız devam eden Kartal Belediyesi, bu alandaki organizasyonlara verdiği önemi, düzenleyeceği ‘Uluslararası Kültür Sanat Festivali’ ile bir kez daha ortaya koyuyor.

Şimdiden yapılacak dev organizasyon için kolları sıvayan Kartal Belediyesi, gerçekleştirdiği hazırlık toplantısı ile çalışmalarına başladı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın başkanlığında kurulan komisyon, düzenlenmesi planlanan Uluslararası Kültür Sanat Festivali ile ilgili ilk hazırlık toplantısını gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın yanı sıra; Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi, Gençlik ve Spor Müdürü Arda Savaş ile Yöresel Halk Oyunları yönetici ve eğitmenleri; Hasan Okumuş, Kazım Karadağ, Ali Aluç ve Kemal Alpay katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda düzenlenmesi planlanan festival ile ilgili detaylar ile festivalin mekân, zaman ve içeriği ile ilgili öneriler görüşüldü. Kartal’da uzun yıllar önce düzenlenen ve günlerce konuşulan kültür sanat festivallerini yeniden canlandırmak istediklerini belirten Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, dolu dolu bir festival programı hazırlanacağını söyledi.

Kartal’da eski zamanlardaki festivallerin bile hala dillerde olduğunu belirten Uçar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile yapılan Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nin sadece Kartallılar değil, İstanbul’un birçok ilçesindeki vatandaşlar tarafından da ilgi göreceğini vurguladı. Festival için sıkı bir çalışma programı oluşturduklarını belirten Uçar, hazırlık toplantılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU