KARTAL YALI MAHALLESİ ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye çalışıyor. Kartal Yalı Mahallesi'nde yapımı devam eden çocuk kreşi yakın zamanda hizmete açılacak.

Başkan Gökhan Yüksel seçimlerden sonra Kartal'ın mahalleriyle ilgili eksikleri giderme noktasında hummalı şekilde çalışıyor. Kartal'ın bir çok mahallesi'nde açılan Çocuk Gelişim Merkezi'nin  bir yenisi de Yalı Mahallesi'nde hayata geçiyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Yalı Mahallesi'nde yapımı devam eden Çocuk Gelişim Merkeziyle ilgili sosyal medyada slayt paylaşımı yaparak şu ifadeleri kullandı.

''Yalı Mahallemizde yapımı devam eden yeni kreşimizde sona yaklaştık. Çok yakında daha fazla Kartallı çocuğumuzu çağdaş koşullarda bir okul öncesi eğitimle buluşturacağımız için heyecanlı ve gururluyuz''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI