KARTAL YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

Kartal Belediyesi yeni yıla sayılı günler kala ilçedeki cadde, sokak ve meydanları rengârenk ışıklarla donatarak ‘yılbaşı’ konseptli dekorları kentin en işlek noktalarına yerleştirdi.

 

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla led lambalar kullanılarak kentin en işlek noktalarından; Kızılay Bulvarı, Ankara Caddesi, Çınar Caddesi ve Hamam Sokak boydan boya süslendi. Belediye ekipleri özellikle gece saatlerinde çalışarak yüzlerce metre uzunluğundaki cadde sokak ve bulvarlardaki ışıklandırma çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak hazır hale getirdi.

Rengârenk aydınlatmaların kullanıldığı Ankara Caddesi’nin girişine üzerinde ‘Mutlu Yıllar’ yazan bir tak yapılırken yine led lambalarla kaplı ışıl ışıl bir kardan adam ve geyik gibi çeşitli figürler de Kartal’a gelenleri selamlamaya başladı.

Eğlence mekânlarının bulunduğu Hamam Sokak ile Kızılay Bulvarı ve Çınar Caddesi de led lambalarla kurulan ışık perdeleri ve taklarla boydan boya ışıklandırıldı.

Kartal’da uygulanan ve görsel şölen sunan yılbaşı süslemeleri vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılaştı. Süslemeleri gören vatandaşlar ışıklı dekorlara büyük ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi.

KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ