KARTAL YENİ YILI IŞIL IŞIL KARŞILIYOR

2023 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala, Kartal’da vatandaşların en çok ziyaret ettiği meydan, cadde ve sokaklar, yeni yıl temalı süslemeler ve rengârenk ışıklar ile donatıldı.

Çalışmalarının yapıldığı yerleri ziyaret eden vatandaşlar ise görsel şölen sunan süslemeler önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

2024’e sayılı günler kala Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin önemli noktalarında görsel güzelliği ön planda tutarak hazırladıkları; led ışık şeritleri, kardan adamlar ve yılbaşı ağaçları ile farklılık yarattı. Kartal’ın en eski ve en işlek caddelerinin başında gelen Ankara Caddesi ile hemen paralelindeki Hamam Sokak; süslemeleri ile ilçe halkının ilgi odağı oldu.

2023’ün Son Günlerini Fotoğraflarla Ölümsüzleştirdiler

Yeni yıl heyecanını ışıltılı ve rengârenk bir atmosferde yaşamak isteyen Kartallılar; meydan, cadde ve sokakları doldurdu. Kartal Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı yılbaşı temalı süslemelere kayıtsız kalamayan vatandaşlar, ‘Mutlu Yıllar’ yazılı taklar, ışıklı kardan adamlar, hediye kutuları ve süslenen yılbaşı ağaçlarının önünde, 2023’ün son günlerini fotoğraflar çekerek ölümsüzleştirdi.

Neyzen Tevfik Meydanı, Uğur Mumcu Mahallesi girişi, Orhantepe Çınar Caddesi, Kızılay Bulvarı, Soğanlık Kültür Merkezi önü ve Çanakkale Caddesi de yerleştirilen yılbaşı ağacı maketleri ve süslemelerle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği diğer noktalar oldu. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI