KARTAL'DA '10 KASIM FİKİRLERİNİ YAŞATACAĞIZ'SERGİSİ AÇILDI

Kartal Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle, Oran Okulları öğrencileri tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmedildiği, ‘10 Kasım Fikirlerini Yaşatacağız’ sergisine ev sahipliği yaptı.

 Öğrenciler tarafından Atatürk’ün resmedildiği sergi büyük beğeni topladı.

Serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin ile Oran Okulları Müdürü Emel Okur Çetinkaya katıldı. Açılışta konuşan Şahin, genç sanatçı adaylarına teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin sanatın her dalını desteklemeye devam edeceğini belirtti.

“Kültür ve sanat Atatürk vizyonunun temel taşıdır”

Kartal Belediyesi’nin Ulu Önder Atatürk’ten aldığı ilhamla kültür ve sanatta önemli adımlar attığını vurgulayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, “Genç sanatçı adaylarımızla beraber, sergimize ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve anlamak bizim için her şeyden önce geliyor. O’nun hepimize açtığı vizyon bugün yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Kültür ve sanatın genç kuşaklarla buluşması Atatürk vizyonunun temel taşlarından biridir. Tam da bu sebeple, 10 Kasım haftasında genç sanatçılarımızla bir arada olmanın gururunu yaşıyor ve hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Etkinliğin devamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, öğrencilerle birlikte kurdele kesimiyle serginin açılışını gerçekleştirdi. Şahin, Okul Müdürü Emel Okur Çetinkaya’dan sergi hakkında bilgi alarak, teşekkür plaketi takdim etti.

‘10 Kasım Fikirlerini Yaşatacağız’ sergisi, 8 Kasım’a kadar Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

 

KARTAL'DA ''BAKIŞ AÇISI'' KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI
PENDİK'TE TRAFİK KAVGASI PAHALIYA PATLADI: 2 SÜRÜCÜYE DE 360 BİN TL CEZA YAĞDI
BAŞKAN AHMET CİN SÖZÜNÜ TUTTU, LİSELİ ÖĞRENCİ GENÇLİK KAMPI’NDA AĞIRLANDI
PESİAD'DAN MARDİN'E GÖNÜL KÖPRÜSÜ:''OYUNCAK KARDEŞLİĞİ 6. KEZ YOLA ÇIKIYOR
ÜMRANİYE’DE MODERN SPOR TESİSİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN 'YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA HUZUREVİ SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTAL'DA GELECEĞİN ÇEVRECİLERİ YETİŞİYOR:DÜNYA SU GÜNÜ VE ORMAN HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI
ÜMRANİYE’DE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI
PENDİK’TE DÜNYA TİYATRO GÜNÜ COŞKUSU YAŞANACAK
KARTAL'DA TİYATRO RÜZGARI: HAFTA BOYUNCA PERDELER KAPANMIYOR!