KARTAL'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi ilçe genelinde sürdürülen asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt serim programı kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde cadde ve sokaklar asfaltlandı.

Kartal genelinde belirli bir program dahilinde sürdürülen asfalt serim çalışmaları bu kez Hürriyet Mahallesi Seher Yıldızı Sokak, Ekrem Sokak ve Çalıkuşu Caddesi’nde başladı.

Eğimli olan ve hava şartları nedeniyle kış aylarında tuzlama çalışmaları sonucu yıpranan eski asfaltlar öncelikli olarak kazılarak yeni serim için hazır hale getirildi. Gün boyu yoğun bir çalışma gerçekleştiren ekipler,  hazır hale getirilen sokaklar ve caddede daha sonra asfalt makinesi yardımıyla serim yaptı. Silindir yardımı ile yeni serilen asfalt sıkıştırılarak yaya ve araç trafiğine hazır hale getirildi.

Kartal Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında; Seher Yıldızı ve Ekrem Sokak ile Çalıkuşu Caddesi’ne yaklaşık olarak 950 tona yakın asfalt serimi gerçekleştirilirken, ekiplerin diğer mahalle ve bölgelerdeki asfalt mesaisi hazırlanan programa göre devam edecek.

MUĞLA AÇIKLARINDA 5.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
KARTAL’DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU
TUZLA BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI
KARTAL'DA SANAT ŞÖLENİ:''HAYALLERDEN RENKLERE RENKLERDEN TUVALE'' SERGİSİ AÇILDI
TUZLA'DA YAZ AKŞAMLARI AÇIK HAVA SİNEMASIYLA RENKLENECEK
MECLİS'TE ESNAFA CAN SUYU TEKLİFİ: FAİZLER SİLİNECEK BORÇLAR 60 AY TAKSİTLENDİRİLECEK!
AKTİF YAŞ-AL MERKEZLERİNDE TEMMUZ AYI DOLU DOLU GEÇECEK
İSTANBUL'DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI EK TEDBİRLER:HAVAİ FİŞEK VE MEŞALE YASAKLANDI 
TUZLA'DA ''MAHALLEMDE ŞENLİK VAR!'' COŞKUSU BAŞLIYOR