KARTAL'DA BULUNAN EVDEN 4 TON ÇÖP ÇIKARTILDI

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan çöp evi tahliye etti. Temizlenen evden 4 kamyon çöp çıkartıldı.

Kartal Orhantepe Mahallesi Kars Sokak’ta bulunan bir evden sürekli pis kokular gelmesi üzerine bina ve mahalle sakinleri, Kartal Belediyesi’ne başvurarak şikâyette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre sağlığına zarar verecek duruma gelen ve içerisine yığılan çöplerden yaşanmaz hale gelen evi boşalttı.

Çöp eve dönüşen dairenin etrafında incelemeler yapıp, gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra çalışmaları başlatan Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, polis ve zabıta ekipleri gözetiminde söz konusu evden 4 kamyon çöp ve eski eşya çıkartarak evi dezenfekte etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise evde ikamet eden 80 yaşındaki E.K ile ilgilendi. Evde bulunan 3 kedi ise Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak barınağa gönderildi.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bir oğlu ve bir kızı olduğu iddia edilen E.K’nin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. Atıklar ve çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen çöp evin, etrafa dayanılmaz bir koku yaydığını, temizlenmesinin mahalle adına önemli olduğunu belirten mahalle sakinleri de şikâyetlerine yanıt verdikleri için Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

 

 

 

CHP'NİN TUZLA İLÇE BAŞKANI HASAN UZUNYAYLA OLDU
CHP MECLİS ÜYESİ AV.HÜLYA ŞİMŞEK SUÇ ÖRGÜTÜ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANDI
KURİŞ SUÇ ÖRGÜTÜ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME:İSTANBUL'DA BELGE İMHA ETME GİRİŞİMİ ENGELLENDİ
AK PARTİ 25. YAŞINI ANKARA'DA BÜYÜK MİTİNGLE KUTLADI
ÜMRANİYE’DE MUHTARLIKLAR DEPOZİTO İADE NOKTASI OLDU
PENDİKSPOR'DA TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI
FİRARİ CEMAAT LİDERİ ALİHAN KURİŞ GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI
MANSUR YAVAŞ'TAN SİYASİ SENARYOLARA YANIT:''GELİŞMELERİ BAŞKASINDAN DEĞİL BENDEN DUYARSINIZ''
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN SERİNCE'DE TREKKİNG ETKİNLİĞİ:VATANDAŞLAR HEM YÜRÜDÜ HEM SERİNLEDİ
''ÇOCUK SPORLAR PARKLARIMIZDA'' BAŞLADI