KARTAL'DA FİNAL HEYECANI MEYDANLARA TAŞTI

Kartal Belediyesi, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Almanya arasında oynanan final karşılaşmasını Neyzen Tevfik Meydanı’na kurduğu dev ekrandan canlı yayınladı.

 

Meydanı dolduran yüzlerce Kartallı, 12 Dev Adam’ın tarihi mücadelesine hep birlikte tanıklık ederek büyük bir heyecan yaşadı.

Kartal’ın kalbi ‘12 Dev Adam’la attı

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Neyzen Tevfik Meydanı’nda tribün coşkusunu aratmayan bir atmosfer oluştu. Türk bayraklarıyla donatılan meydanda, vatandaşlar millî takımın her hücumunu nefeslerini tutarak izledi. 12 Dev Adam’ın attığı her sayı, tezahüratlar ve alkış tufanı ile karşılandı. Çocuklardan yaşlılara, ailelerden gençlere kadar farklı yaş gruplarından yüzlerce kişi, millî takım için tek yürek oldu.

Nefes kesen mücadele

Yaklaşık 1 buçuk saat süren final karşılaşması, son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Zaman zaman kalabalığın heyecanla ayağa kalktığı dakikalarda, millî takımın üstünlüğü ele geçirdiği anlarda meydandaki coşku doruğa ulaştı. Ancak nefesleri kesen finalin sonunda kazanan taraf Almanya oldu. Almanya, sahadan 88-83 galip ayrılarak Avrupa şampiyonluğunu kazandı. 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Takım, Avrupa ikincisi oldu. Maçın sonucuna rağmen Kartallılar, 12 Dev Adam’ın mücadelesini uzun süre alkışlarla ayakta selamladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Ülkemize büyük bir onur ve gurur yaşatan; gümüş madalya alarak başarıya imza atan takımımızı yürekten kutluyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI