KARTAL’DA SINIFLAR EKRANA TAŞINDI

Kartal Belediyesi, Kreş Öğrencileri İçin Uzaktan Eğitim Sürecini Başlattı

Korona virüsüne karşı tüm ilçe genelinde etkin bir mücadele yürüten Kartal Belediyesi, yurt genelinde yüz yüze eğitime verilen aranın ardından, kreşli minikler için ‘uzaktan eğitim sürecini’ başlattı. Buna göre kreş öğrencileri, kendileri için hazırlanan eğitim videolarını, Kartal Belediyesi’nin YouTube kanalından izleyebilecek.

Türkiye’nin en fazla kreş sayısına sahip belediyesi olan Kartal Belediyesi, eğitime verilen aranın ardından kreşli öğrenciler için online eğitim sistemini devreye soktu. Söz konusu uzaktan eğitim kapsamında, Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü öğretmenleri tarafından 3-4-5 ve 6 yaş grubu öğrenciler için; içerisinde müzik, spor aktiviteleri, bilimsel deneyler, kavramlar, resim,  hikâye, parmak oyunları, şarkılar ve eğlenceli oyunların yer alacağı videolar hazırlandı. Minikler, kendileri için hazırlanan uzaktan eğitim videolarını https://www.youtube.com/user/Kartalbld/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=2 linkine tıklayarak düzenli olarak takip edebilecek. (videolara erişim için linki Ctrl tuşuna basılı tutarak tıklayınız.)

 

“Hep Birlikte Bu Zorlu Sürecin Üstesinden Geleceğimize Yürekten İnanıyorum”

Yaptığı açıklamada verilecek eğitimi ve kapsamını paylaşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin yeni hizmeti ile alakalı şunları kaydetti: “Eğitim öğretime ara verildiği bu dönemde, Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğümüzün bütün öğretmenleri, minik yavrularımız için eğlenceli oyunlar, eğitimler hazırladı. Öğrencilerimiz, eğitim videolarımızı belediyemizin YouTube kanalından izleyebilecek. Kartal Belediyesi olarak 15 kreş ve 1000’e yakın öğrencimizle okul öncesi eğitimde öncülüğümüze bu konuda da devam ediyoruz. Diğer yandan Korona virüsüne karşı yürüttüğümüz etkin mücadelemizi de aralıksız sürdürüyoruz. Doğup büyüdüğüm Kartal’da minik çocuklarımız ve tüm komşularımız için yüzlerce çalışma arkadaşımla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Duyarlı davranarak hep birlikte bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.” 

KARTAL'IN 2025 KARNESİ:KARTAL'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIMLAR
PESİAD VE TUZLA FEN KOLEJİ'NDEN HATAYLI ÖĞRENCİLERE ''KIŞ GÜNEŞİ'' SICAKLIĞI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 2026 YILI KUTLAMA MESAJI
2026 YILI VERGİ VE HARÇ TARİFESİ NETLEŞTİ:IMEI KAYIT ÜCRETİ 54 BİN TL'Yİ AŞTI
KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI YENİ YILI BİRLİKTE KARŞILADI
KARTAL’DA MUHTARLIKLARA YENİ YIL ZİYARETİ
21 İLDE EŞ ZAMANLI DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ OPERASYONU:350 ŞÜPHELİ YAKALANDI
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI EŞREF ERYILMAZ'A ZİYARET
YATIRIMLAR, PROJELER VE SOSYAL DESTEKLERLE DOLU BİR YIL DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN YILIN SON GÜNLERİNDE SAHA GEZİSİ