KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI

Kartal Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü geniş kapsamlı sosyal destek seferberliğini başarıyla sonuçlandırdı.

 

Yıl boyu kesintisiz devam eden sosyal yardım faaliyetleri, Ramazan’ın dayanışma ikliminde daha geniş bir kapsama ulaştırılarak ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına taşındı.

20 Mahallede planlı dağıtım süreci başarıyla yönetildi

Kartal Belediyesi Gıda Bankası’nda titizlikle hazırlanan yardım kolileri, 20 mahallede belirlenen hanelere planlı bir takvim doğrultusunda ulaştırıldı. Belediye kaynakları ve hayırsever bağışçılar aracılığıyla temin edilen paketler; bakliyat çeşitlerinden yağa, salçadan makarnaya, un ve temel tüketim ürünlerine kadar bir mutfağın öncelikli ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlandı.

Sosyal yardım sistemine kayıtlı vatandaşların adreslerine bizzat teslim edilen bu desteklerle, ekonomik zorluk yaşayan ailelerin bütçelerine katkı sağlanırken toplumsal dayanışma ağı da güçlendirildi.

Başkan Gökhan Yüksel: “Kartal’da Kimse Kendini Yalnız Hissetmiyor”

Yardımların tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki güçlü dayanışma yapısına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ramazan, aynı sofrayı paylaşmanın, komşusunu gözetmenin ve dayanışmayı büyütmenin ayıdır. Kartal’da hiçbir komşumuzun kendini yalnız hissetmemesi için sosyal destek çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Gıda Bankamız aracılığıyla yürüttüğümüz bu süreç, yalnızca bir yardım faaliyeti değil; kentimizde kurduğumuz güçlü dayanışma ağının bir parçasıdır. Ramazan’ın bereketini hep birlikte çoğalttık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm komşularımıza sağlık ve huzur dolu günler, iyi bayramlar diliyorum.”

 

 

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI