KARTAL'DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temizlik ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanında, kurban kesim alanında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından, rutin temizlik çalışmalarının yanında kurban kesim alanında dezenfekte çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Öte yandan, ev ve iş yerlerinden çıkan beyaz eşya ve mobilya gibi büyük ölçekli atıkları toplayan ekipler, bu çalışmaları sırasında kepçeli ekskavatör ve kamyonet kullanıyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren 5 ekip, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyor. 

“Daha Temiz Bir Kartal İçin Duyarlılık Şart”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  kent temizliğinin medeniyetin en önemli göstergelerinden biri olduğuna işaret ederek, “Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Temiz bir Kartal için ekiplerimizin çalışmalarının yanında, vatandaşlarımızın duyarlılığını da çok önemsiyoruz. Komşularımızla dayanışma içinde, temiz ve güzel bir kentte yaşamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. ” ifadelerini kullandı. 

İZMİR'İN ÇEŞME VE ÖDEMİŞ İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR
EMEKLİ VE MEMUR ZAMMI BELLİ OLDU
ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU
TEMMUZ AYI KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MUHARREM AYI'NIN YEDİNCİ GÜNÜNDE ORUCUNU CEMEVİNDE AÇTI
PENDİK'TE YAYA YOLUNDA KURALLARA UYMAYANLARA GEÇİT YOK:340 CEZA 28 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
FATİH KORKUSUZ'DAN KAYNARCA MAHALLESİ MUHTARI HALİL ÇEKİÇOĞLU'NA ZİYARET
BİR AY SÜRECEK AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SARAÇHANE'YE DESTEK ''BU ZAFER BİZİM OLACAK''