KARTAL'DA TENİS EĞİTİMLERİ VE MAÇLAR BAŞLIYOR

Kartal Belediyesi Karlıktepe Yıldız Spor Parkı’nda tenis eğitimleri ve karşılaşmalar 17 Temmuz’da başlıyor.

 

Kartal Belediyesi tarafından mahalle sakinlerinin spor yapma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birçok olanağı içinde barındıran bir kompleks olarak vatandaşların hizmetine sunulan Karlıktepe Yıldız Spor Parkı’nda tenis eğitimleri ve karşılaşmalar başlıyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün başlattığı proje ile Karlıktepe Yıldız Spor Parkı’nda yer alan 2 kortta yapılacak eğitimler ve maçlara 18 – 60 yaş arası tüm katılımcılar başvurabilecek.

17 Temmuz 2003 Pazartesi günü başlayacak etkinlikte; bir kort tamamen eğitimler için, diğer kort ise maçlar için randevu sistemiyle kullanıma açılacak.

Eğitimlerde Pazartesi ve Perşembe günleri 3 grup, Salı ve Çarşamba günleri de yine 3 farklı grup tenis eğitimi alacak.

Eğitim gruplarının 6’şar kişiden oluşması planlanırken gruplar 18.00’den 21.00’e kadar 3 farklı saat diliminden birini seçebilecek. 

Randevu alınarak maçların yapılacağı 2. kortta ise kendine güvenen raketler, kıyasıya mücadeleye girişecek.

Eğitim veya maç için Karlıktepe Yıldız Spor Parkı’na gelen katılımcıların kendi raket ve malzemelerini yanlarında getirmeleri, eğitim ve turnuvalara katılmak isteyen 18 yaş altı ve 60 yaş üzeri katılımcıların ise spor yapabileceklerine dair doktor raporu sunmaları gerekiyor

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ