KARTAL'DA ÜST GEÇİTLERİN ASANSÖRLERİ NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Marmaray üst geçitleri Kartal'da yapımı tamamlanıp kullanılmasına rağmen uzun süreden bu yana asansörleri çalışmadığı için tepki çekiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde yer alan Marmaray üst geçitleri hizmete açılmasına karşın asansörlerinin çalışmaması  çevre halkından tepkiyle karşılanıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Anadolu yakasında AK Parti'li Belediyelerin bulunduğu ilçelerin üst geçit asansörlerini açarak Kartal'da asansörleri kapalı tutması akla Kartal'ın CHP'li Belediye de olması nedeniyle midir sorusunu gündeme getirdi.

Pendik'te eş zamanlı olarak yapılan tüm alt geçitlerin asansörlerinin hizmete açılıp Kartal'da Hava evleri üst geçidi asansörlerinin hizmete açılmamış olması bölgede oturan halkın yanı sıra, engelli vatandaşların mağdur edilmesine yol açıyor. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ'NDE ERZURUM COŞKUSU
PENDİKSPOR SERİK SPOR'U 4 GOLLE GEÇTİ!
ÜMRANİYE’DE JUDODA KUŞAK HEYECANI YAŞANDI
SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBUL'DA YOLU ÇÖKERTTİ
İSTANBUL DAHİL 12 İLDE 'SARI KODLU' YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI!
KARTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ:GENÇLER KARAR SÜREÇLERİNE KATILIYOR
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MÜJDE! 100 YILLIK BURLA BİRADERERLER KORUSU PENDİK MERKEZ MİLLET BAHÇESİ OLUYOR
CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI