KARTAL'I ADALETLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal’ı adaletle, birlik ve beraberlikle yöneteceklerinin müjdesini verdi.

 

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Cevizli Mahallesi’nde Türk Eğitim Sen 2 No’lu Şube üyeleri ile bir araya geldi. MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’un eşlik ettiği buluşmada Mimar Karakaya, “Arkamızda sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli var. Her türlü sıkıntıyı aşarız inşallah. Kartalımızı adaletle, birlik ve beraberlikle yöneteceğiz” dedi.  Mevcut Kartal Belediyesi yönetimini eleştiren başkan adayı Karakaya, “Yapacak çok işimiz diye bir pankart gördüm. Doğrudur. Çünkü hiç bir iş yapmadılar” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Gençlere yönelik projelerini açıklayan Mimar Karakaya, “Çocuklarımız, gençlerimiz sokakta kalmasın. Büyük bir spor merkezi yapacağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Üniversiteye gidecek. Bir dil ve bir enstrüman bilecek. Kendini geliştirecek ki dünya ile rekabet edelim” ifadelerini kullandı.

PAZARLAR İÇİN MOBİL KREŞ MÜJDESİ

Karakaya, “Engelli ve yaşlılarımız için mekânlar yapacağız. Bu mekânlar aynı zamanda engelli ya da yaşlı bireyi olan ailelerin de buluşma ve rahatlama noktası olacak. Hem burada dertleşecek hem de birlikte çözüm üretmek için bilgi paylaşımı yapacaklar Her mahallenin ortak kullanacağız pazarlar yapacağız. Ve o pazarlara mobil kreşler yapacağız. Aileler çocuklarını oraya bırakacak ve rahat rahat alışverişlerini yapacaklar” şeklinde konuştu.

 

 

 

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ