KARTAL'IN PARKLARI YENİDEN CANLANIYOR

Kartal Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizliği uygulamaları ile bahar temizliğine başladı.

 

Ekipler, bahar aylarının gelmesiyle yabani otların artarak büyümesi ve kötü görünüme neden olmakla birlikte yangın ihtimalini de artırması sebebiyle park ve yeşil alanlarda çim biçme ve yabani ot temizliği çalışmalarına başladı.

Parklar haricindeki boş ve büyük arazilerde ise özel ot biçme araçları ile temizleme çalışmaları yapılarak, boş alanlarda meydana gelebilecek yangın riskinin de önüne geçilmiş oluyor.

Yaklaşık 15 kişiden oluşan ekip tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yabani otlar biçilirken, parklar da detaylı bir şekilde temizleniyor. Ayrıca patili dostlarımızın kullanımı için parklarda yer alan minik suluklar da düzenli olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor ve bakımları yapılıyor.

KARTAL BELEDİYESİ'NİN YENİ ÇÖP TOPLAMA VE AKTARMA İSTASYONU AÇILDI
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN;''PENDİK'TE HİZMETİ REKLAMLA DEĞİL İCRAATLA YAPIYORUZ''
PROTOKOLÜ DEĞİL GÖNÜLLERİ TERCİH EDEN VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ ESKİŞEHİR YOLUNDA
EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLDU
TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ YATIRIM:YAYALAR KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR
KARTAL’DA “BEBEK AKADEMİSİ” UYGULAMAYA ALINDI
ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN KARTAL'DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇIKIŞI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CHP OYLARIYLA SEÇİLEN 3 MİLLETVEKİLİNE ROZETLERİ TAKTI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN'DAN EMEKLİ MAAŞLARINA YÖNELİK MÜJDE