KARTALLI ÇOCUKLAR BU HAFTA SONU MAHALLE ETKİNLİKLERİ İLE DOYASIYA EĞLENECEK

Kartal Belediyesi’nin korona virüsü sürecinden en fazla etkilenenler arasında yer alan çocukların, tatil dönemini eğlenceli aktivitelerle geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlediği “Mahalle Etkinlikleri” devam ediyor.

 

Yaz boyu sürecek etkinlikler kapsamında Kartallı minikler bu hafta sonu yine birbirinden renkli, eğlenceli ve eğitici aktiviteler ile unutulmaz bir zaman geçirecek.

31 Temmuz Cumartesi Yunus Mahallesi

Kartallı çocukların açık havanın tadını doyasıya çıkarıp eğlenceli vakit geçirecekleri hafta sonu etkinliklerinin ilki Kartal Yunus Mahallesi’nde yer alan Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek. Animasyon, palyaço, sihirbaz gösterileri ile balon şişirme, çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, mendil kapmaca, çamur atölyesi, karikatür çizimleri çeşitli gibi oyun, yarışma ve eğitici atölyelere sahne olacak Atatürk Parkı’ndaki program, 31 Temmuz Cumartesi günü, saat 15.00’te başlayacak.

1 Ağustos Pazar Uğur Mumcu Mahallesi

Salgın ve salgın ile birlikte uygulanan kısıtlamalar nedeniyle uzun süredir evden çıkamayan çocukların, açık havada pandemi kurallarına uygun bir şekilde beraberce keyifli vakit geçirebilecekleri hafta sonu etkinliklerinin ikinci durağı ise Uğur Mumcu Mahallesi’nde yer alan Şelale Parkı olacak.

Animasyon, palyaço, sihirbaz gösterileri ile balon şişirme, çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, mendil kapmaca, çamur atölyesi, karikatür çizimleri çeşitli gibi oyun, yarışma ve eğitici atölyelere sahne olacak Şelale Parkı’ndaki program, 01 Ağustos Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.

Çocukların aileleri ve akranları ile birlikte eğlenceye doyacakları Mahalle Etkinliklerimizde siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

 

PROTOKOL VE DERNEK BAŞKANLARI PENDEF BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
PENDİK HİZMET YOLCULUĞU PROGRAMI BAŞLADI
DİNÇ AİLESİ'NDEN ANAHTAR PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
SOHBET, MÜZİK VE BOLCA EĞLENCE: MOTİVASYON BULUŞMALARI
DENETİMLİ SERBESTLİKTE KAPSAM GENİŞLİYOR:55 BİN MAHKUMA ERKEN TAHLİYE YOLU AÇILIYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ''DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK''PANELİ
ÇANAKKALE KÜLTÜR GEZİLERİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR 
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI, 4 GÜNDE 50 BİN KİTAPSEVERİ AĞIRLADI
YÜZYILIN KONUT PROJESİNE BAŞVURU SAYISI 5 MİLYON 314 BİNE ULAŞTI
PESİAD'DAN İNŞAAT SEKTÖRÜNE GÜÇLÜ KÖPRÜ:TEDARİKÇİ GÜNLERİ YOĞUN İLGİYLE TAMAMLANDI