KARTALLI GENÇLER 3 BOYUTLU YAZICI TEKNOLOJİSİNİ MAKİNA HANGAR'DA KEŞFEDECEK

Kartal Belediyesi, gençlerin; yeni endüstriyel devrim olarak tanımlanan Endüstri 4.0’ın da önemli bir bileşeni olan 3 boyutlu yazıcı teknolojisini (3D Printer) yakından tanıması amacıyla Makina Hangar’da ‘3D Printer Kullanım Atölyesini düzenliyor.

 

Katılımcıların temel 3D yazıcı bilgisi ve becerisi kazanmasını hedefleyen ve tasarımdan üretime kadar olan süreçlerin temel adımlarını kapsayan atölye programı, 11 Ocak Cumartesi günü, Makina Hangar’da toplam 3 oturum şeklinde yapılacak.

Birinci oturum 10.00-10.30 saatleri arasında, ikinci oturum 12.00-13.30 saatleri arasında ve üçüncü oturum ise 14.00-15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Katılım yaşının 13 ve üzeri olduğu ‘3D Printer Kullanım ve Etkileşim Atölyesi’nde yer almak, özgün fikir ve tasarımlarla hayallerini 3 boyutlu forma dönüştürmek isteyen gençler, 0216 280 60 68 numaralı iletişim hattından ya da KartalBelediyesiWebSitesi üzerinden kayıt yaptırabilir.

 

...
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU