KARTALLI KADINLAR KENT EKONOMİSİNE ''KADIN EL EMEĞİ PAZARI İLE KATILIYOR''

Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması ve sosyal hayatta desteklenmesi için kurulan, ‘Kadın El Emeği Pazarı’nda, Kartallı kadınlar, kendi el emeği olan; atkı, oyuncak, ev süsü gibi ürünlerini satışa çıkarıyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda, Kartal’da; kadınların, ailelerin ve çocukların daha geniş kapsamlı kent politikalarıyla sosyal hayatta güçlendirilmesi adına kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yakacık Çarşı Mahallesi’nde, 3 gün boyunca açık kalacak ‘Kadın El Emeği Pazarı’ kurdu.

Kadın El Emeği Pazarı, 6-7-8 Eylül tarihlerinde, Yakacık Kültür Merkezi’nin bahçesinde alışveriş meraklılarını bekliyor.

Başkan Gökhan Yüksel’den ‘Kent Ekonomisi’ Vurgusu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da kadınları her anlamda desteklemeye devam ettiklerini vurgulayarak; “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müz, Kartallı kadınlara yönelik geniş kapsamlı çalışmalarına devam ediyor. Kadınların kent ekonomisine katılması bizler için çok önemli. Tüm komşularımızı, 6-7-8 Eylül’de kurulan ‘Kadın El Emeği Pazarı’na katılmaya davet ediyor, çalışmada emeği geçen tüm kadınlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ