KARTALLI MİNİKLER ÇEVRE BİLİNCİNİ EĞLENEREK ÖĞRENDİ

Kartal Belediyesi, temiz bir dünya ve çevreye duyarlı nesillerin yetiştirilmesi için farkındalık sunan etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 

Çevre Haftası kapsamında, Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kreş Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikler ile kreşli minik öğrencilere temiz bir dünya ve çevrenin önemi birbirinden farklı etkinliklerle anlatıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katıldığı etkinlikte, çocuklara doğayı korumalarının önemi bir kez daha vurgulandı.

Çocuklarla sohbet eden Başkan Yüksel, çevresel sürdürülebilirlik adına doğanın insan yaşamındaki önemini çocuklarla paylaştı. Kartal Belediyesi kreş öğrencilerinin doğa ile iç içe birbirinden farklı etkinliklere, Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve birim müdürleri de eşlik etti.

‘Minikler Yarışıyor, Doğa Kazanıyor’

Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Minikler Yarışıyor Doğa Kazanıyor’ etkinlikleri ile çocuklar hem çevre bilincini öğrenirken, hem de keyifli bir gün geçirme fırsatı yakaladı.

Survivor parkuru ve halat çekme oyunlarında birbirleriyle kıyasıya yarışan çocuklar, halka atma yarışmasında da mücadeleye devam etti. Sıcak havada yorulan çocuklar pamuk şeker ve patlamış mısır yiyerek mola verdi. Çevre temalı maskotlar ile çocuklar çeşitli danslarla eşliğinde güzel vakit geçirdi.

Etkinlik sonunda heyecanla sıraya giren çocuklara tarım seti oyuncakları dağıtıldı. Çocuklarla birlikte oyunlara katılan veliler, “Bayram Demirkol gibi güzel bir alanı bugün çocuklarımıza sunan ve bu etkinliği hazırlayan başta Başkan Gökhan Yüksel olmak üzere, tüm kreş öğretmenlerimiz ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU