KARTALLI VATANDAŞLARDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA DESTEĞİ

Türkiye'de 131 vatandaşın ölümüne neden olan Koranavirüs salgını tüm yurtta olduğu gibi Kartal'da da birlik ve beraberlik dayanışmasını getirdi. Kartallı vatandaşlar 65 yaş üstü evden çıkamayan vatandaşlar için seferber olup gıda desteğinde bulundular.

Kartallı yurttaşlar Koranavirüs nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için harekete geçtiler. Mahalleler bazında başlayan seferberlik maddi imkanlar doğrultusunda gıda kolilerine dönüşüyor.

Kartal'da yüzlerce vatandaş ekonomik durumu olmayan ve işten çıkartılan vatandaşlara destek olunmak için bütçesi yettiği kadar gıda desteğinde bulundular. Toplanan gıda yardımları 65 yaş üstü evden çıkamayan ve Koranavirüs salgını sonrasında işsiz kalan yurttaşlara dağıtılacak.

Haber/ Hatice ODABAŞ

KARTAL’DA EDEBİYAT RÜZGÂRI  
BİLİM ÜMRANİYE’DE ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ANNE-ÇOCUK ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
PENDİK'TE MARMARA RÜZGARI: ''YEDİ BÖLGE BİR SAHNE'' KONSERİ MEST ETTİ
YEŞİL KIYI PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI
GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET