KARTALLILAR ARABALI SİNEMA NOSTALJİSİ YAŞAYACAK

Kartal Belediyesi, pandemi dolayısıyla “evde kal” çağrısına uyan vatandaşlar için normalleşme süreci ile birlikte kültür sanat etkinliklerine başladı

 Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek yapılacak olan etkinliklerde Kartallılar, 12-13-14 Haziran boyunca “Arabalı Sinema” nostaljisi yaşayacak.

‘Arabalı Sinema Günleri’ kapsamında araçları ile Eski Kartal Stad Meydanı’na gelen vatandaşlar, kurulan dev ekrandan Türk Sineması’nın sevilen filmlerini izleyebilecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen etkinliğin ilki 12 Haziran 2020 Cuma günü, saat 21.00’da gerçekleşecek. Araçla girişlerin 19.00’da olacağı ‘Arabalı Sinema Günleri’nin ilk gösterimi ise “Bayi Toplantısı” adlı film ile yapılacak. Mecburen katıldıkları bayi toplantısında, kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikâyesini konu edinen filmde Kartallı vatandaşlar, açık havada sinema nostaljisi yaşayacak.

13 Haziran’da “Yol Arkadaşım 2” ve 14 Haziran’da da “Yaşamak Güzel Şey” adlı filmlerle vatandaşlar, uzun süre sonra ilk kez Kartal Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri ile keyifli vakit geçirecek.

“Komşularımızla bir arada olmayı çok özledik” diyerek vatandaşları ‘Arabalı Sinema Günleri’ne davet eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında komşularımızın sağlığını gözeterek kültür sanat etkinliklerimizi durdurmuştuk, online ortamda etkinliklerimiz devam ediyordu; ancak uzun zaman sonra ilk kez açık havada etkinliklerimizde bir arada olacağız. Tabii ki sosyal mesafe kuralları çerçevesinde olacak bütün etkinliklerimiz. Virüs etkisini tamamen yitirene kadar belirlenen kurallara uymaya devam edeceğiz hep birlikte. Bu noktada komşularımın da ciddiyetle kendi önlemlerini alacağına inanıyor, kendilerini ‘Arabalı Sinema Günleri’ne davet ediyorum.” Dedi.

CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI
CHP'NİN KURULTAY İPTAL DAVASI REDDEDİLDİ!
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI BÜTÇESİ 8 MİLYAR 180 MİLYON OLDU
PENDİK'TE ''DADAŞ RÜZGARI'':ERZURUM KÜLTÜRÜ KADİM LEZZET VE EZGİLERLE TANITILACAK
KARTAL'DA PEMBE BALONLAR UMUT İÇİN YÜKSELDİ
HOŞ GELDİN BEBEK UYGULAMASIYLA AİLELERE DESTEK SÜRÜYOR
ADİLE NAŞİT'İN HAYAT HİKAYESİ KARTAL'DA SAHNELENDİ
İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİSİ YENİ DÖNEME 'ÇEVRECİ VE FİKİR ÜRETEN GENÇLİK' VURGUSUYLA BAŞLADI