KARTALLILAR 'ŞEN MAKAS' İLE KAHKAHAYA DOYDU

Amerikan tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren ‘Şen Makas’ adlı tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluştu.

Paul Portner’in yazdığı ve ‘Charlie Chaplin Komedi Ödülü’ sahibi oyun, Nedim Saban’ın yönetmenliği ile yeniden yorumlanırken, karakterler bir kuaför salonunda yaşanan gizemli bir olayın sır perdesini seyirciler ile birlikte aralamaya çalıştı.

Kapalı gişe sahnelenen oyuna Kartallı vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Usta oyuncular Melek Baykal, Bülent Seyran, Jess Molho, Müge Kement, Özgür Yetkinoğlu ve Cem Güler’in canlandırdığı karakterler ile izleyiciler kahkahalara boğuldu.

Kartal Belediyesi’nden Plaket Takdimi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu, Adem Uçar ve Bayram Ali Baştan’ın da ilgiyle takip ettiği oyunun sonunda sahneye çıkan Adem Uçar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına oyunculara plaket takdim etti. Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e sanata olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan usta oyuncu Melek Baykal, tüm tiyatro salonlarının bu şekilde dolduğunu görmeyi arzuladığını belirterek seyirciyi selamladı.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE USULSÜZLÜK OPERASYONU:2 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 7 KİŞİ TUTUKLANDI
YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ’DEN ERZURUM GÜNÜ’NE ÇIKARMA
VALİ DAVUT GÜL'DEN AYAZAĞA AÇIKLAMASI:''DERE YATAĞINDAKİ YAPILAR YIKILACAK''
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR