KARTALLILAR YENİ YILI TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİYLE KARŞILADI

Kartal Belediyesi, 2023 yılına sayılı günler kala, ‘Türkülerle Yeni Yıla Merhaba’ adlı konsere ev sahipliği yaptı. Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun sahne aldığı konserde Kartallılar yeni yılın coşkusunu şarkılarla yaşadı.

 

Müzik Severlerden, Geceye Yoğun İlgi

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Danışmanı Özbey Pekşen ve çok sayıda müzik sever katıldı. Kartal’ın her mahallesinden sevdikleri ve aileleriyle yüzlerce kişi konsere yoğun katılım sağladı.

Gecede, sevilen sanatçı Özgür Doğan şefliğindeki Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği korosu, yaklaşık 3 saat sahnede kalarak, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Müzik severler, koronun seslendirdiği eserlere gece boyunca keyifle eşlik etti.

“2023, Adalet Dolu Bir Yılın Adı Olacak”

Gecenin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Özbey Pekşen, Koro Şefi Özgür Doğan’a çiçek takdim ederek; “Yeni bir yıla ve yeni umutlara yaklaşırken, bizlere unutulmaz bir halk müziği coşkusu yaşatan tüm sanatçılarımıza teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diliyoruz ki, 2023 yılı; barışın, umudun ve adalet dolu bir yılın adı olacak.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI