KAVAKPINAR 1. BÖLGE İMAR UYGULAMASI ASKIYA ÇIKARILDI

“Kavakpınar 1. Bölge İmar Uygulaması” Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun gayretleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni’nde onaylandı.

Hak sahipleri, askıya çıkan “Parselasyon Planı”nı 17 Mart’a kadar inceleyebilecek. Başkan Ahmet Cin “Askı süreci tamamlandığında dosyamız Kadastro ve Tapu Müdürlüklerine tescil edilmek üzere gönderilecek. Tescil sonrası yeni imar tapularını alacak vatandaşlarımız için yeniden yapım ve kentsel dönüşümün önü açılacak. Şimdiden hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Kavakpınar Mahallesi’ndeki imar uygulamalarına yönelik girişimleri sonuç vermeye devam ediyor. Son olarak “Kavakpınar 1. Bölge İmar Uygulaması” İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni’nde onaylandı. Kavakpınar Mahallesinde, Gülyalı Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu arasında kalan bölgeyi kapsayan imar uygulamasındaki Parselasyon Planı 17 Mart’a kadar resmi askıya çıkarıldı. 

Hak sahipleri paftayı Pendik Belediyesi ve Mahalle Muhtarlığında inceleyebilecek

Düzenleme sahası içerisinde tapusu bulunan hak sahipleri, ilgili “askı paftasını” Pendik Belediyesinin Esenler Mahallesi’ndeki merkez binasında 2. katta bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü İlan Panosu’nda inceleyebilecek. Aynı askı paftası Kavakpınar Mahalle Muhtarlığında da görülebilecek. Bu süre içerisinde askı paftasına yönelik talebi bulunan malikler ise ilgili müdürlüğe dilekçe ile başvuru yapabilecek.

“Yeniden yapım ve kentsel dönüşümün önü açılacak”

Kavakpınar’daki imar uygulamalarına yönelik girişimleri hız kesmeden sürdürdüklerini vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kavakpınar 1. Bölge İmar Uygulaması’nın askıya çıkarılması sonrası bölgede kentsel dönüşümün önünün açılacağını belirtti. Başkan Ahmet Cin konuyla ilgili olarak “Askı süreci tamamlandığında dosyamız Kadastro ve Tapu Müdürlüklerine tescil edilmek üzere gönderilecek. Tescil sonrası yeni imar tapularını alacak vatandaşlarımız için yeniden yapım ve kentsel dönüşümün önü açılacak. Şimdiden hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK