KAZADAN SAĞ KURTULDUĞUNA SEVİNEMEDİ

Bursa İnegöl İlçesi'nde otomobil ile çarpışan elektrikli motosiklet sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.Kazanın ardından olay mahalline gelen baba 16 yaşındaki kızını döverek hastanelik etti.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1. Zambak Caddesi üzerinde seyir halinde Murat C. (30) yönetimindeki 06 HD 8608 plakalı otomobil, Kartopu Sokak'tan caddeye çıkan Ekin D. yönetimindeki elektrikli motosiklet ile çarpıştı. Devrilen motosikletten düşen çocuğun burnu bile kanamadı.

BABASI HASTANELİK ETTİ

Kazanın ardından olay yerine gelen öfkeli baba Metin D. ise elektrikli motosiklet üzerinden düşen kızını darp etti. Çevredekiler, öfkeli babayı sakinleştirmeye çalışırken polis ve sağlık ekiplerine de haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Darp edilen çocuk olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından öfkeli baba emniyet ekiplerince gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı

PENDİK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI