KEMAL KILIÇDAROĞLU;''BİRİMİZ KARANLIKTAYSAK HİÇBİRMİZ AYDINLIKTA DEĞİLİZ''

Elektriğe yapılan zamları protesto eden ve bu nedenle 2 aylık elektrik borcu nedeniyle elektrikleri kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam gençleri evinde ağırladı.

Evinde karanlıkta gençlerle muhabbet eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ''Birimiz karanlıktaysa ülke aydınlığa çıkamaz'' dedi.

Haberin Video Linki ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=VIaG3ASSPqY

Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gençlerle sohbet etti. Selvi Kılıçdaroğlu kendi evlerinde elektrik kesintisinin önemli olmadığını ancak böyle karanlıkta yaşayan çok vatandaşın olduğunu belirterek yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle yaptığı sohbette elektriği kesilen 4 milyon vatandaşın sesi olmak için verdiği mücadelenin devam edeceğini belirterek toplumun aydınlığa çıkması için topyekün birlikte duyarlılık içinde olunması gerektiğini söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE