KEMAL KILIÇDAROĞLU;''BİRİMİZ KARANLIKTAYSAK HİÇBİRMİZ AYDINLIKTA DEĞİLİZ''

Elektriğe yapılan zamları protesto eden ve bu nedenle 2 aylık elektrik borcu nedeniyle elektrikleri kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam gençleri evinde ağırladı.

Evinde karanlıkta gençlerle muhabbet eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ''Birimiz karanlıktaysa ülke aydınlığa çıkamaz'' dedi.

Haberin Video Linki ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=VIaG3ASSPqY

Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gençlerle sohbet etti. Selvi Kılıçdaroğlu kendi evlerinde elektrik kesintisinin önemli olmadığını ancak böyle karanlıkta yaşayan çok vatandaşın olduğunu belirterek yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle yaptığı sohbette elektriği kesilen 4 milyon vatandaşın sesi olmak için verdiği mücadelenin devam edeceğini belirterek toplumun aydınlığa çıkması için topyekün birlikte duyarlılık içinde olunması gerektiğini söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

BDDK'DAN KREDİ LİMİTLERİNE NEŞTER: KİMLER ETKİLENECEK?
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ANAHTAR PARTİ'DEN KADIN GÜCÜ:PENDİK'TE EĞİTİM VE KATILIM SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÇİFTE ALTIN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN’İ KABUL ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR