KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK

Pendik Belediyesi sosyal destek ve yardım faaliyetlerine vatandaşların katılımını da sağlamak amacıyla Pendik Gönüllüleri Projesi'ni başlattı.

Projenin ilk gönüllüleri öğrenciler oldu. Nurullah Genç İlkokulu öğrencileri harçlıklarını bir araya getirerek 6 tekerlekli sandalye aldı.

Kent genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardım çalışmaları ve sosyal hizmet modelleri geliştirmeyi sürdüren Pendik Belediyesi, bu sürece yardımsever ve duyarlı vatandaşların da katılımını sağlamak amacıyla Pendik Gönüllüleri Projesi’ni başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Cin'in talimatıyla proje kapsamında sosyal yardım çalışmalarında vatandaşların da maddi ve manevi olarak görev alması hedefleniyor.

Duyarlı öğrenciler yaşıtlarına örnek oldu

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin ilk gönüllüleri Nurullah Genç İlkokulu öğrencileri oldu. Öğrenciler, düzenledikleri organizasyonla harçlıklarını bir araya getirerek 6 tekerlekli sandalye aldı. Aldıkları tekerlekli sandalyeleri proje kapsamında bağışlayan öğrenciler, yaşıtlarına örnek oldu. Yetkililer duyarlı öğrencilerin bağışladıkları tekerlekli sandalyeleri en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını bildirdiler.

BDDK'DAN KREDİ KARTI YAPILANMASINA İLİŞKİN YENİ KARAR
ÖZGÜR ÖZEL'E BİR SORUŞTURMA DAHA
ÜMRANİYE'DE AŞURE BEREKETİ 20 BİN KİŞİYLE PAYLAŞILDI
SREBRENİTSA SOYKIRIMI 30. YILI’NDA 30 FOTOĞRAFLA ANLATILIYOR
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YİĞİT BULUT HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN YILDIRIM, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BOĞAZ TURU YAPTI
SREBRENİCA KATLİAMININ 30. YILINDA HAYATINI KAYBEDENLER KARTAL’DA ANILACAK
BAŞKAN YILDIRIM, HAC VAZİFESİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR
TUTUKLU BULUNAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÇALIK YOĞUN BAKIMA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİNİN YENİLEDİĞİ ÇAMÇEŞME PARKI HİZMETTE