KERİM KAYA;''PENDİK BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN SÖZÜ BİZİM GAYRETİMİZİN ŞİARIDIR''

MHP Pendik İlçe Başkanlığı MHP Pendik İlçe Başkanlığı ''Cumhur Bizim "Türkiye Hepimizin Pendik Bizim Türkiye Hepimizin'' temalı geniş katılımlı istişare toplantısında Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına; Cumhur İttifakı Pendik Pendik Belediye Başkan Adayı  Ahmet Cin,MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya,MHP İlçe Yönetimi, MHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP Mahalle Teşkilatları STK mensupları ile çok sayıda üye yer aldı.

Gecede selamlama konuşmasını yapan MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya şu ifadelere yer verdi;''Çabamız İstanbul'un kalesi olan Pendik'te istikrarı devam ettirmektir.Hali hazırda belediye başkanlık vazifesini layıkıyla sürdüren Pendikimizin çehresini çok güzel projelerle güzelleştiren değerli belediye başkanımız ve yeniden adayımız olan Ahmet Cin beyefendimize huzurlarınızda teşekkürlerimizi iletme istiyorum.Birlikte çalışmak ve Pendik'i daha da güzelleştirmek için buradayız.İnanıyoruz ki çok daha güzel projelere imza atılacak ve Pendik İstanbul'un gözdesi haline gelecektir. Her daim vurguladığımız gibi Pendik bizim Türkiye hepimizin sözü bizim gayretimizin şiarıdır. Bu açıdan ilçemizin yeniden Cumhur İttifakı tarafından yönetilmesi büyük bir öneme haizdir. Bundan dolayıdır ki MHP Pendik İlçe Başkanlığı olarak ilçe yöneticilerimiz,mahalle başkanlarımız,meclis üyesi adaylarımız ile Teşkilatımızın tüm mensupları birlikte 36 mahallemizde sokak sokak,cadde cadde her bir esnafımıza,komşumuza, sivil toplum kuruluşlarımıza,muhtarlarımıza,Pendikli hemşehrilerimize,gece gündüz demeden yorulmadan,durmadan,bıkmadan,duraksamadan,gönül gönüle,girilmedik hane sıkılmadık el bırakılmamak üzere adeta ilmek,ilmek dokuyarak ''Benim aklım hep Türkiye'dir''şiarıyla gece gündüz demeden Türkiye'yi düşünen Ülkücü Hareketin ve Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin muhabbet ve selamlarını götürüyoruz.''dedi. 

Cumhur ittifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin MHP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında önemli açıklamalar yaptı.Başkan Ahmet Cin toplantıda İBB'nin Pendik'e sadece 3.5 kreş yaptıklarını belirterek gerçek projeleri 31 Mart'tan sonra AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la birlikte yapılacağını söyledi.

ÜMRANİYE’DE OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN AİLELERİNE EĞİTİM YARDIMI
KOZİNOĞLU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME:4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
YENİ PARTİ PENDİK'TE KONGRE HEYECANI: NİYAZİ GÜNERİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ