Uzmanların yoğun nüfuslu bölgelerde yıkıma yol açabileceği uyarısında bulunduğu depreme ilişkin detaylar şöyle:Eyalet Başkentinde Ağır Hasar: Choco Valisi Nubia Carolina Cordoba, sarsıntının eyalet genelinde çok şiddetli hissedildiğini belirtti. Merkez üssü farklı bir noktada olmasına rağmen başkent Quibdo'daki yapılarda ciddi hasar oluştuğunu ve yaralıların bulunduğunu bildirdi.
Hasar Tespiti Sürüyor: Bölgedeki yıkımın boyutlarını belirlemek ve resmi raporu hazırlamak amacıyla ekiplerin sahadaki incelemeleri devam ediyor.
Başkentte Tahliye Hareketliliği: Yaklaşık 50 milyon nüfuslu ülkede başta başkent Bogota olmak üzere Cali, Manizales ve Pereira gibi birçok büyük kentte panik yaşandı. Bogota’da yüzlerce vatandaş sarsıntı sonrası evlerini terk ederek sokaklara döküldü.
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI