KONYA VE MALATYA'DA TOPLU TAŞIMA KULLANMALARI YASAKLANDI

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya 65 yaş üstü toplu taşıma kullanan yaşlıların araçlara binmesini geçici olarak durdurduğunu açıkladı.

Koranavirüs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda Konya ve  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı risk grubunda yer alan yaşlıların ücretsiz toplu taşıma araçlarına binmesini Nisan sonuna kadar geçici olarak durdurduğunu belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Konya İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 65 yaş üstü hemşerilerimizin ücretsiz toplu ulaşım kullanımı tedbir amacıyla geçici olarak durdurulmuştur." ifadesine yer verildi. Öte yandan, kent içi ulaşımda toplu taşımayı kullanan yolcu sayısının yüzde 75 oranında azalması nedeniyle seferlerde yeniden düzenleme yapıldı.

Malatya'da da 65 yaş üstü vatandaşlara verilen ücretsiz kartları Nisan sonuna kadar donduruldu. Ayrıca kentte sağlık çalışanları kimliklerini göstererek toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecek.

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM
CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA RUHUNU KAHVALTIDA GÜÇLENDİRDİ
ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ
GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI