KORANAVİRÜSE YAKALANAN MUHİTTİN BÖCEK YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Koranavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kan değerlerinin yükselmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Koranavirüs tanısı sonrası semptomlarında negatif yükselme nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kan değerlerinde düzelme olup PCR testinin negatife dönmesi sebebiyle tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam edileceği vurgulandı.

TEDAVİSİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Göcek'in sağlık durumuyla ilgili  açıklamayı yapan Op. Dr. Özgün Güngör, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır" dedi.

KARTAL BELEDİYESİ'NİN YENİ ÇÖP TOPLAMA VE AKTARMA İSTASYONU AÇILDI
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN;''PENDİK'TE HİZMETİ REKLAMLA DEĞİL İCRAATLA YAPIYORUZ''
PROTOKOLÜ DEĞİL GÖNÜLLERİ TERCİH EDEN VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ ESKİŞEHİR YOLUNDA
EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLDU
TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ YATIRIM:YAYALAR KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR
KARTAL’DA “BEBEK AKADEMİSİ” UYGULAMAYA ALINDI
ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN KARTAL'DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇIKIŞI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CHP OYLARIYLA SEÇİLEN 3 MİLLETVEKİLİNE ROZETLERİ TAKTI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN'DAN EMEKLİ MAAŞLARINA YÖNELİK MÜJDE