KORANAVİRÜSE YAKALANAN MUHİTTİN BÖCEK YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Koranavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kan değerlerinin yükselmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Koranavirüs tanısı sonrası semptomlarında negatif yükselme nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kan değerlerinde düzelme olup PCR testinin negatife dönmesi sebebiyle tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam edileceği vurgulandı.

TEDAVİSİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Göcek'in sağlık durumuyla ilgili  açıklamayı yapan Op. Dr. Özgün Güngör, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır" dedi.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI