KORANAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 908'E YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 9 Nisan itibariyle Koranavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 908'e yükseldiğini toplam vaka sayısının ise 42 bin 282'ye ulaştığını açıkladı.

Bakan Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında bu gün itibariyle 96 hastanın hayatını kaybettiğini taburcu hasta sayısının ise 2.142'ye ulaştığını belirtti. Toplam vaka sayısı 42 bin 282'ye çıkarken hayatını kaybedenlerin sayısı 908'e yükseldi.

Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti;

"Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı" diyen Koca, devamında "Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs gücünü temas ortamından alıyor evde kalalım''dedi.

PENDİK'TE GECE MESAİSİ:BATI MAHALLESİ VE IHLAMUR SOKAK'TA ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
PENDİK'TE YAZ BİLİM OKULU DEVAM EDİYOR
41 BİN MAĞDUR 918 MİLYON TL HAKSIZ KAZANÇ:VİZE ÇETESİNE 6 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN AHİRETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI İÇİN MEVLİD PROGRAMI
12 SAATLİK MARATONUN ARDINDAN ÇERÇEVE YASA 467 ''EVET'' OYLA TBMM'DEN GEÇTİ
PENDİK'TE SON SON NEFESTE EŞİTLİĞİ YAKALADI:BATMAN PETROLSPOR İLE NEFES KESEN BERABERLİK!
TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ
KOLOMBİYA'DA 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİDDETLİ DEPREM:BİNALAR HASAR GÖRDÜ YARALILAR VAR
KARTAL'DA SOSYAL YAŞAM ALANLARI BÜYÜYOR:GEZEGEN KAFE SAYISI 14'E YÜKSELİYOR