KÖYLER BÖLGESİNE 15 BİN TON ASFALT SERİMİ TAMAMLADI

Başta Göçbeyli olmak üzere Emirli, Kurnaköy, Ballıca ve Kurtdoğmuş Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Pendik Belediyesi, köyler bölgesinde toplamda 15 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ekipleri köyler bölgesindeki asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Başta Göçbeyli olmak üzere Emirli, Kurnaköy, Ballıca ve Kurtdoğmuş Mahallelerine 15 bin ton asfalt serildi. Ana caddelerin yanı sıra ara sokakları da asfaltlayan ekipler, köyler bölgesini yaklaşan kış aylarının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı hazırlamış oldu.

Belediye ekipleri, asfalt seriminin yanı sıra onarım ve tamir çalışması da gerçekleştirdi. Ekipler, zamanla bozulan kaldırımları ve tretuvarları onardı, yama gereken ara sokaklardaki yolları konforlu hale getirdi.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL DESTEĞİ
ACI BİLANÇO 5'E YÜKSELDİ:SİVAS'TA KENE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
MİLLİ HEYECAN PENDİK SAHİL MEYDANI’NDA YAŞANDI
PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI