KREŞLİ ÇOCUKLAR BİLİM ŞENLİĞİ İLE İLGİLENİRKEN ÖĞRENDİ

Kartallı çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak önemli çalışma ve projelere imza atan Kartal Belediyesi, 6 yaş grubu kreş öğrencilerinin okula uyum sağlamalarını desteklemek ve bilime olan ilgilerini artırmak için Bilim Şenliği etkinliği düzenledi.

 

 

Kartal Belediyesi Sabiha Bengütaş Kreşi’nde gerçekleşen etkinliklere, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra öğretmenler ve kreş öğrencisi katılım sağladı. 

Eğitime İlk Adımı Birlikte Atıyoruz

Etkinlerde, öğretmenler kreş öğrencileriyle birlikte; gök kuşağı, ebru sanatı, dev balon ve erozyon adında yaratıcı deneyler gerçekleştirirken, çocukların bu etkinliğine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel, “Bugün çocuklarımızın ilk eğitim öğretim haftasında onlara güzel bir sürpriz yapmak istedik. Hem eğlenip hem öğrenebilecekleri eğitici bir ‘Bilim Şenliği’ni çocuklarımızla buluşturduk. Onların bu özel günlerinde eğitim öğretim hayatına ilk attıkları adımda onlara eşlik etmek için bugün buradayım.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenleri ile beraber yaratıcı deneyleri tecrübe eden minikler, hem öğrendi hem de eğlenceli anlar yaşadı. Bilim Şenliği etkinliği ile Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören miniklerin; merak duygularını geliştirerek bilgiye ulaşma arzularını büyütmek ve bilime yönelen nesillerin yetişmesi amaçlanıyor. 

 

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ