KURTKÖY DEREYOLU'NDA SONA GELİNİYOR

Çamlık ve Sülüntepe bölgelerinden havaalanı yoluna alternatif ulaşım sağlayacak olan Kurtköy Dereyolu’nda sona geliniyor. Ekipler, 2,5 km’lik yolun son bölümü olan 4. etaba geçti.

Tamamlandığında Çamlık ve Sülüntepe Mahallelerinden havaalanı yoluna alternatif ulaşım sağlayacak olan Kurtköy Dere Yolu’nda sona geliniyor. 1, 2 ve 3. etapta çalışmalarını tamamlayan Pendik Belediyesi ekipleri 4. olan son etapta yol açma çalışmasına başladı.

Önümüzdeki yıl tamamen bitecek

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurtköy Mahallesi’nde derenin her iki yanına yol inşa ediyor. 6’şar metre genişliğinde inşa edilen yolun uzunluğu tamamlandığında toplam yaklaşık2.500 metre olacak. Kurtköy Dere Yolu’nun tamamının önümüzdeki yıl bitirilmesi planlanıyor. Proje adı “Kemiklidere 3.Yan Kol” olan yolun havaalanı yoluna ulaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra mahalleler arasındaki geçişleri de önemli ölçüde konforlu hale getirmesi bekleniyor.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NE OPERASYON: 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ÜNLÜ İSİMLERE DEV OPERASYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR
KARTALLI GENÇLERDEN DEV PROJE: ATIK KAHVE POSASINDAN BİYOPLASTİK ÜRETİMİ
MHP'NİN YENİ İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ OLDU
KARTAL'DA TÜRKÜ RÜZGARI: VEDAT GÜNDOĞDU GÖNÜLLERİ FETHETTİ
SGK'DAN ''HAYALET'' EMEKLİLERE BÜYÜK DARBE:245 BİN KİŞİNİ MAAŞI KESİLDİ!
BOLU BELEDİYESİ'NDEKİ İRTİKAP SORUŞTURMASINDA 3 ŞÜPHELİ SERBEST
SOSYAL MEDYADA SUÇ İÇERİKLİ PAYLAŞIM YAPAN 16 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
KARTAL'DA ORTAK AKIL BULUŞMASI: BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MUHTARLARLA EL ELE
BAKAN GÖKTAŞ PENDİK ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ