KUZEY KORE LİDERİ KİM JOUNG HAKKINDA ÇARPICI İDDİA!

Kuzey Kore Lideri Kim Joung'un sağlık durumunun kritik olduğu haberlere ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kalp ameliyatı olduğu belirtilen ve durumunun çok ağır olduğu haberlere konu olan Kim Joung hakkında yeni açıklamalar geldi.

CNN tarafından dünyaya duyurulan haberlerden sonra Seul yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Joung hakkında açıklama yaparak durumunda olağan bir şey olmadığını söyledi.

Seul Yönetimi Kuzey Kore liderinin yaşam mücadelesi verdiği iddiaları ise yalanladı.

KoreaHerald'da yer alan habere göre, Seul yönetimi Kuzey Kore’de acil bir durumu gösteren olağandışı bir işaret bulunmadığını söyledi.

Cheong Wa Dae sözcüsü Kang Min-seok gazetecilere verdiği kısa açıklamada, “Şimdiye kadar Kuzey Kore'de olağandışı bir işaret tespit etmedik” dedi.

Açıklama, CNN'nin Kim Jong-un'un ameliyattan sonra kritik bir durumda olduğunu bildirmesinden birkaç saat sonra geldi.

CNN haberine yanıt olarak, Kuzey Kore çalışmalarında yer alan başka bir Seul yetkilisi, Yonhap Haber Ajansı'na, Kim'in sağlık durumunun kötü olmasına ilişkin özellikle dikkat çeken hiçbir şey olmadığını, yakın zamana kadar birkaç kez kamuoyuna katıldığını söyledi.

Dün, Seul merkezli bir Kuzey Kore haber sitesi olan Daily NK, Kim'in 12 Nisan'da kardiyovasküler bir prosedür uyguladıktan sonra tedavi gördüğünü söylemişti.

15 Nisan'da Kutlamalara Katılmadı

Kim Jong-un’un sağlık durumuna ilişkin spekülasyonlar, 15 Nisan’da ülkenin kurucusu ve büyükbabası Kim Il-Sung’un doğum günü kutlamamalarına katılmamasıyla başlamıştı. Kim Jong-un 2012’de iktidara geldiğinden bu yana ilk kez bu kutlamalara katılmamıştı.

HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
AK PARTİ İBB GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT TÜRKYILMAZ'IN ULAŞIM ZAMMI TEKLİFİ OY ÇOKLUĞUYLA REDDEDİLDİ
ÜMRANİYE RAMAZAN’A HAZIR: MANEVİYAT, PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI BAŞLIYOR