MAÇIN KAZANANI YOK! KASIMPAŞA 1-1 PENDİKSPOR

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Kasımpaşa ile Pendikspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

 

Trendyol Süper Lig''in 3'üncü haftasında Kasımpaşa Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yardımcılıklarını İlker Takpak ile Hüseyin Aylak üstlendi. Kasımpaşa ile Pendikspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Pendikspor'un golünü 45+7'nci dakikada penaltıdan Oscar Romero kaydetti. Kasımpaşa'da fileleri 80'inci dakikada Claudio Winck havalandırdı. Konuk takımda Serkan Asan, 90+1'inci dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu sonuçla birlikte Kasımpaşa 5, Pendikspor ise 2 puana yükseldi. Trendyol Süper Lig'de gelecek hafta Kasımpaşa, Trabzonspor'u konuk edecek. Pendikspor ise Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI