MALATYALILARDAN KARAKAYA'YA AÇIK DESTEK

MASTÖB Anadolu Yakası’nın konuğu olan Karakaya’ya Malatyalılar açık desteklerini vererek 1 Nisan’da başkan olarak görmek istediklerini söylediler

 

 

Kartal’da yaşayan Malatyalılar, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde tercihlerinin AK Parti adayı Mimar Hüseyin Karakaya’dan yana olduğunu açıkladı. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Anadolu Yakası Başkanı Mehmet Çelik, “İnşallah Hüseyin Karakaya, 31 Mart’ta başkanlığı kazanır ve biz başkanlık makamında başkanımızı ziyaret ederiz. Hem bireysel hem de Malatyalılar olarak başkanımızla birlikte olacağımızı açık bir şekilde ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

31 MART’TA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

MASTÖB’e konuk olan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise “Malatya’nın insanı merttir. Bize her zaman desteklerini belirttiler. Açık şekilde söylediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta seçimi kazanacağız. Öyle görünüyor. Kollarımızı sıvayarak çalışmaya başlayacağız” dedi.

KARTAL’IN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ADAY OLDUK

“Sıradan projelerle karşınıza çıkmadık” diyen AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Karakaya, “Kartal’ın eksiklerini görüp bir bir tespit etmiş durumdayım. Kartal’ın hem coğrafi hem de siyasi yapısını biliyorum. Kartal’ın sorunlarını çözmeye aday olduk” şeklinde konuştu.

 

PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE
İSRAİL GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
20. ULUSLARARASI GELENEKSEL EN SANATLARI FESTİVALİ PENDİK'TE KAPILARINI AÇTI
PENDİKSPOR AMEDSPOR KARŞISINDA 90. DAKİKADA GELEN PENALTIYLA YIKILDI:2-1
ÜMRANİYE, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI