MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA VE KIRTASİYE DESTEĞİ

Maltepe Belediyesi’nce, yeni eğitim- öğretim yılında ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 ailenin öğrencisine sırt çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.


Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmayla belirlenen ailelerin öğrencilerine beslenme çantası, okul çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim seti, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde dağıtıldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç dağıtıma katılarak aileler ve öğrencileri ile bir araya geldi. Kılıç, anaokuluna ve ilkokula yeni başlayan öğrencilere hediyelerini verdi. Kılıç, öğrencilerle ve aileleriyle tek tek ilgilenip sohbet etti.


AİLELERİN EĞİTİM YÜKÜNÜ AZALTMAYA ÇALIŞTIK 
Maltepe Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kılıç “Maltepe’de çok sayıda okulun boya ve bakım tadilatlarını tamamladık. Sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında Maltepeli ailelerin eğitim yükünü azaltmaya çalıştık. Maltepeli öğrencilerimize eğitim alanında desteklerimiz devam edecek. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrenci ve öğretmenlerimize olmak üzere tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Hediyelerini çok sevdiğini ifade eden öğrenciler, Kılıç’a teşekkürlerini iletti. 

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR