MARMARA'DA 5.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM;İSTANBUL BALIKESİR VE ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ

AFAD, Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 14.55'te meydana geldi. Depremin derinliği 6.71 kilometre olarak kaydedildi.


Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi merkezli bir deprem, Marmara Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise bu değeri 5.3 olarak duyurdu.

Deprem, sadece Tekirdağ'da değil, aynı zamanda İstanbul, Sakarya, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD ve ilgili tüm kurumların vakit kaybetmeden saha taramalarına başladığını bildirdi.
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, deprem sonrasında 17 vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvuru yaptığı ve 4 bina için hasar ihbarı alındığı bilgisi paylaşıldı.

 

''KADİM MOTİFLER MODERN ÇİZGİLER'' BAŞLADI
PENDİK'TE ORTAK AKIL BULUŞMASI:KENT KONSEYİ'NDEN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ZİYARET
TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİLİM ÜMRANİYE, ISS’NİN GÜNEŞ ÖNÜNDEN GEÇİŞİNİ BAŞARIYLA GÖRÜNTÜLEDİ
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE İKİNCİ OPERASYON DALGASI:BAŞKAN YARDIMCILARI DAHİL 25 GÖZALTI
M5 METRO HATTINDA KABLO PATLAMASI:YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2026-2027 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
PENDİKSPOR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU: HEDEF PLAY-OFF
BAŞKAN AHMET CİN:''YAĞMUR VE ATIK SU KANALI UZUNLUĞU 105 KM'Yİ BULDU''
ORFA YAPI PENDİKSPOR SİVAS'TA DAĞILDI:1-4
EYÜPSULTAN'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİ CHP ADAYI CAFER PARLAK KAZANDI