MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ MİLLET BAHÇESİ’NDE BULUŞTU

Pendik Belediyesi, Martı Çocuk Akademisi öğrencilerine yönelik “Uzay Gözlemi” etkinliği düzenledi.

Akademide eğitim gören öğrenciler, bilgi yarışmasında gösterdikleri başarı sonucunda aileleri ve öğretmenleriyle birlikte Pendik Millet Bahçesi’nde gökyüzünü teleskopla inceleme fırsatı buldu.

Pendik Belediyesi tarafından Martı Çocuk Akademisi öğrencilerine yönelik “Uzay Gözlemi” etkinliği gerçekleştirildi. Pendik Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe, akademide okutulan kitaplar ve işlenen derslerden hazırlanan bilgi yarışmasında ilk 30’a giren öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri katıldı. Öğrencilerin bilimsel konulara olan ilgisini artırmak ve öğrenme süreçlerini desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar, uzay ve gök bilimi hakkında bilgi edindi. Alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen sunumlarda gezegenler, yıldızlar ve Ay hakkında çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Teleskopla gökyüzünü gözlemlediler

Etkinlik kapsamında öğrenciler, teleskop aracılığıyla gökyüzünü gözlemleme imkânı buldu. Ay ve yıldızları yakından inceleyen öğrenciler, teorik olarak öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak gözlemleme fırsatı elde etti.

KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI
PENDİK'TE SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI NÖBET SÜRÜYOR
VALİ DAVUT GÜL AÇIKLADI:İSTANBUL'DA EĞİTİME BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ
MERHUM CEMAL ŞAHAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
PENDİK'TE YEŞİLSAHALARDAN ÖNCE DOSTLUK KAZANDI:MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN VANSPOR'A SICAK KARŞILAMA
ORFA YAPI PENDİKSPOR ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA VANSPOR'A 2-1 MAĞLUP OLDU